Privatumo politika

PRIVATUMO POLITIKA

Malonu, kad lankotės šioje svetainėje ir naudojatės mūsų paslaugomis! Mes vertiname kiekvieną bendradarbiavimą ir kiekvieną klientą, todėl itin atsakingai žiūrime į Jūsų duomenų privatumą.  Siekiame ne tik sąžiningai bei teisėtai tvarkyti bei prižiūrėti jūsų asmens duomenis, bet ir kiek įmanoma skaidriai bei aiškiai apie tai komunikuoti.

Todėl šioje Privatumo politikoje pristatome:

  • kokius jūsų asmens duomenis tvarkome
  • kokiais tikslais juos tvarkome
  • kokiu pagrindu juos tvarkome
  • kiek laiko saugome
  • ir kitą jums aktualią informaciją

Atidžiai perskaitykite šį dokumentą, nes kiekvieną kartą lankydamiesi www.jdentalcare.lt interneto svetainėje, nepaisant to, kokį įrenginį tam naudojate, ar naudodamiesi mūsų teikiamomis paslaugomis, sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šioje Privatumo politikoje. Jei nesutinkate su šiomis sąlygomis, mes apgailestaudami prašome nesilankyti mūsų svetainėje ir nesinaudoti mūsų turiniu ir/ar paslaugomis.

Ši Privatumo politika gali keistis be atskiro pranešimo, todėl prašome pasitikrinti kiekvieną kartą, kai lankotės mūsų svetainėje.

KAS MES ESAME?

Mūsų rekvizitai:

  • UAB IMPLAMEDIKA
  • Įmonės kodas: 305151952
  • PVM kodas: LT100012543418
  • Buveinės adresas: Kareivių g. 11B, LT-09109 Vilnius
  • Nr.: +370 612 56721
  • paštas: info@jdentalcare.lt

Jeigu esate jaunesnis nei 14 metų asmuo, galite su mumis susisiekti ir naudotis mūsų paslaugomis, bet negalite perduoti mums savo asmens duomenų tiesioginės rinkodaros tikslams (pvz., prenumeruoti naujienlaiškių), jeigu tam neturite savo tėvų ar kitų teisėtų globėjų sutikimo.

KODĖL IR KOKIUS DUOMENIS APIE JUS RENKAME?

  • Siekdami sudaryti paslaugų ir kitas sutartis, vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus ir administruoti savo klientus, galime rinkti:
    • Įmonės, įstaigos, organizacijos, kurią atstovaujate, pavadinimą ir Jūsų pareigas
    • Atstovo vardą, pavardę
    • Gyvenamosios vietos ar buveinės adresą
    • Banko sąskaitos numerį
    • Elektroninio pašto adresą
    • Telefono numerį
    • Parašą
    • Vykusią komunikaciją (socialiniame tinkle, raštu ar elektroniniu paštu)
  • Siekdami tvarkyti Jūsų pateiktus prašymus, pasiteiravimus, paklausimus ir skundus, renkame:
    • Įmonės, įstaigos, organizacijos, kurią atstovaujate, pavadinimą ir Jūsų pareigas
    • Elektroninio pašto adresą
    • Telefono ryšio numerį
    • Prašymo, paklausimo ar skundo turinį bei informaciją, susijusią su šia užklausa
    • Vykusią komunikaciją
  • Tiesioginės rinkodaros tikslais, siekdami pranešti jums aktualią informaciją, naujienas apie save ir savo teikiamas paslaugas, renkame:
    • Įmonės, įstaigos, organizacijos, kurią atstovaujate, pavadinimą ir Jūsų pareigas
    • Vardą, pavardę
    • Elektroninio pašto adresą
    • Telefono ryšio numerį
  • Jei nuspręstumėte susisiekti su mumis (elektroniniu paštu, telefonu ar žinute socialiniuose tinkluose), mes užfiksuosime kreipimosi į mus faktą ir galime išsaugoti komunikacijos turinį kartu su Jūsų kontaktiniais duomenimis ir mūsų atsakymais.

Informacija, kaip naudojate mūsų svetainės funkcijas.

Jeigu Jūs lankotės mūsų interneto svetainėje, mes taip pat renkame informaciją, kuri atskleidžia mūsų teikiamų paslaugų naudojimo ypatumus arba automatiškai generuojama vizitų statistika. Daugiau apie tai skaitykite „Slapukai“.

Jūs galite rinktis nepateikti mums tam tikros informacijos, tačiau tokiu atveju mes galime neleisti naudotis mūsų teikiamomis paslaugomis, nes negalėsime užtikrinti jų kokybės. Mes pabrėžiame, jog nerenkame ir netvarkome perteklinių asmens duomenų. Visi duomenys, kuriuos renkame, yra būtini siekiant užtikrinti tinkamą ir pritaikytą paslaugų teikimą.

KOKIU PAGRINDU ŠIUOS DUOMENIS RENKAME IR KIEK LAIKO SAUGOME?

  • Siekdami sudaryti paslaugų ir kitas sutartis, vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus ir administruoti savo klientus, duomenis renkame:
    • siekdami įvykdyti sutartį (Reglamento 6 str. 1(b))
    • vykdydami teisines prievoles (Reglamento 6 str. 1(c))
    • turėdami teisėtą interesą (Reglamento 6 str. 1(f))

Šiuos duomenis saugome 10 metų po sutarties pasibaigimo, paskutinio bendradarbiavimo ar derybų dėl sutarties sudarymo dienos.

  • Siekdami tvarkyti Jūsų pateiktus prašymus, pasiteiravimus, paklausimus ir skundus, duomenis renkame:
    • turėdami teisėtą interesą (Reglamento 6 str. 1(f))

Šiuos duomenis saugome 10 metų po Jūsų paskutinio kreipimosi dienos.

  • Tiesioginės rinkodaros tikslais duomenis galime rinkti:
    • turėdami Jūsų sutikimą (Reglamento 6 str. 1(a))
  • turėdami teisėtą interesą (Reglamento 6 str. 1(f))
  • LR Elektroninių ryšių įstatymo 69 str. pagrindu kuris numato, jog:

„asmuo, kuris teikdamas paslaugas ar parduodamas prekes Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatyta tvarka ir sąlygomis gauna iš savo klientų elektroninio pašto kontaktinius duomenis, gali naudoti šiuos kontaktinius duomenis savo paties panašių prekių ar paslaugų rinkodarai, jei klientams yra suteikiama aiški, nemokama ir lengvai įgyvendinama galimybė nesutikti arba atsisakyti tokio kontaktinių duomenų naudojimo pirmiau nurodytais tikslais, kai šie duomenys yra renkami ir, jei klientas iš pradžių neprieštaravo dėl tokio duomenų naudojimo, siunčiant kiekvieną žinutę“.

Šiuos duomenis saugome 5 metus nuo sutikimo gavimo dienos, o kai tiesioginė rinkodara vykdoma vadovaujantis LR Elektroninių ryšių įstatymo 69 str. – iki asmeniui išreiškus nesutikimą su tiesiogine rinkodara. Nepamirškite, kad tai padaryti galite bet kuriuo metu su mumis susisiekę el. paštu info@jdentalcare.lt

KAM ATSKLEIDŽIAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS?

Jūsų asmeninius duomenis perduodame tik patikimoms trečiosioms šalims ir tik siekdami kokybiškai vykdyti savo paslaugas bei tinkamai įgyvendinti asmens duomenų tvarkymo tikslus. Kalbant konkrečiai, Jūsų duomenys gali būti perduodami:

  • Google (Google Analytics ir AdWords paslaugos), duomenys perduodami į JAV. Duomenys saugomi pagal „Privacy Shield“ programą, apie kurią plačiau pasiskaityti galite čia;
  • Linkedin duomenys perduodami į JAV. Duomenys saugomi pagal „Privacy Shield“ programą;
  • Facebook, Inc., duomenys perduodami į JAV. Duomenys saugomi pagal „Privacy Shield“ programą, apie kurią plačiau pasiskaityti galite čia;
  • Mūsų partneriams, teikiantiems prekių pristatymo paslaugas, tai yra:
    • DHL: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
    • Venipak: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
  • Mūsų partneriams, teikiantiems informacinių technologijų, elektroninių ryšių, reklamos, audito, teisines ir kitas paslaugas;
  • Valstybinės priežiūros ir teisėsaugos institucijoms.

Visiems šiems paslaugų tiekėjams mes suteiksime tik tiek Jūsų asmeninės informacijos, kiek bus būtina konkrečiai paslaugai atlikti.

KAIP APSAUGOME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS?

Taip, mes imamės visų tinkamų veiksmų Jūsų informacijai apsaugoti, tačiau nė viena svetainė nei internetu atliekama operacija, nei kompiuterių sistema ar tuo labiau belaidis ryšys nėra visiškai saugūs. Ir nors mes įsipareigojame dėti visas pastangas, kad apsaugotumėme Jūsų asmens duomenis, negalime garantuoti mūsų platformoje perduodamų Jūsų asmens duomenų absoliutaus saugumo. Perduodami bet kokią informaciją prisiimate ir su jos perdavimu susijusią riziką. Gavę Jūsų asmens duomenis, taikysime griežtas procedūras ir saugumo priemones tokių duomenų atžvilgiu.

JŪSŲ TEISĖS

Kiekvienas duomenų subjektas, t.y., kiekvienas iš Jūsų, kurio duomenys tvarkomi mūsų veikloje, turi šias teises:

  • Pateikti mums prašymą gauti patvirtinimą, ar mes tvarkome su Jumis susijusius duomenis ir jei tvarkome, prašyti susipažinti su tvarkomais duomenimis ir su jais susijusia informacija;
  • Pateikti mums prašymą ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius asmens duomenis;
  • Prašyti ištrinti informaciją, kurią turime apie Jus, jeigu ją naudojame neteisėtai;
  • Pateikti mums prašymą apriboti asmens duomenų tvarkymą, jei ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
  • Pateikti mums prašymą perkelti (gauti) tuos duomenis, kuriuos mums pateikėte pagal sutartį ar su sutikimu ir kuriuos mes tvarkome automatizuotomis priemonėmis, bendrai naudojama elektronine forma;
  • Nesutikti arba atšaukti prieš tai duotą sutikimą tvarkomi Jūsų asmens duomenis, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą, kiek jis susijęs su tokia tiesiogine rinkodara;
  • Pareikšti nesutikimą dėl asmens duomenų naudojimo, kai tai daroma vadovaujantis mūsų ar trečiųjų asmenų teisėtais interesais;
  • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (žr. ada.lt).

Jei nebenorite, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu ar turite bet kokį kitą prašymą ar nurodymą, susijusį su Jūsų asmens duomenų tvarkymu, parašykite mums el. paštu  info@jdentalcare.lt

SLAPUKAI

Šioje svetainėje yra naudojami griežtai privalomi, funkciniai, analitiniai ir tiksliniai (komerciniai) slapukai (angliškai žinomi kaip „cookies“), kurie padeda rodyti mūsų svetainę, padeda užtikrinti jos funkcionalumą ir patogią navigaciją. Daugiau informacijos apie tai, kaip veikia slapukai, galite rasti interneto svetainėje www.cookiecentral.com.

Su slapukais susijusi informacija nenaudojama Jums asmeniškai identifikuoti, o surinktus duomenis mes kontroliuojame. Tokie slapukai gali būti naudojami čia nurodytiems tikslams pasiekti:

  • užtikrinti sklandžią ir efektyvią svetainės veiklą;
  • kad anonimiškai rinktume statistinę informacija apie tai, kaip ir kokius įrašus Jūs žiūrėjote;
  • kad Jūsų nustatymai, kuriuos pasirinkote per apsilankymą ir tarp jų, būtų išsaugomi;
  • kad galėtume rinkti patikimą interneto svetainės naudojimo informaciją, kuri leidžia mums nustatyti, ar svetainė atitinka vartotojų poreikius ir ją atitinkamai patobulinti;

Slapukų naudojimo metu sukurtų duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra Bendrovės teisėtas interesas. Mes nesusiejame lankytojo IP adreso ir elektroninio pašto adreso su duomenimis, kurie leidžia identifikuoti lankytoją. Tai reiškia, kad kiekvieno lankytojo apsilankymo sesija bus užregistruota, tačiau internetinės svetainės www.jdentalcare.lt lankytojas liks anonimiškas.        

Griežtai privalomi, funkciniai ir analitiniai slapukai yra naudojimosi mūsų svetaine sąlyga. Jei  atsisakysite šių rūšių slapukų, negalime užtikrinti, kaip mūsų svetainė veiks, kai joje apsilankysite. 

KAIP VALDYTI IR IŠTRINTI SLAPUKUS

Kai naudojate naršyklę mūsų teikiamam turiniui pasiekti, visada galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Kiekviena naršyklė skirtinga, todėl, jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nuostatas, pasižiūrėkite jos žinyno meniu. Jūsų įrenginio operacinėje sistemoje gali būti papildomų slapukų valdiklių. Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, pasinaudokite daugelyje naršyklių esama paprasta procedūra, kuri leidžia jums atsisakyti slapukų naudojimosi. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Mūsų svetainėje naudojamų slapukų aprašymai

Slapuko

kategorija

Slapukų pavadinimas

Slapuko tikslas

Slapuko saugojimo terminas

Griežtai privalomi slapukai

cookies_choice

Naudojamas pasirinkimui dėl slapukų sutikimo nustatyti

Galioja 1 mėnesį

Funkciniai slapukai

 

 

 

Analitiniai slapukai

_ga

_gid

_gat

„Google Analytics“ slapukai, kurie naudojami išskirtinai tam, kad galėtume įvertinti jūsų naudojimosi svetaine įpročius. Atkreipiame dėmesį, jog esame įjungę IP anonimizavimą, kuris reiškia, jog „Google“ sutrumpins jūsų IP adresą ir tokiu būdu užtikrins anonimiškumą. Google Analytics privatumo politika

Galioja 2 metus

Iki sesijos pabaigos

Iki sesijos pabaigos

Tiksliniai (komerciniai) slapukai

 

 

 

Mūsų svetainėje taip pat gali būti nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Atkreipiame dėmesį, kad mes nesame atsakingi už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei paspaudę nuorodą iš mūsų interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų Privatumo politika.

SUSISIEKITE SU MUMIS

Privatumo politika nėra aiški? Turite klausimų, prašymų, nusiskundimų? Pasikalbėkime apie tai! Savo užklausas siųskite el. paštu: info@jdentalcare.lt